Visie

De technische innovatie versnellen en hierbij maximale product-, proces- en bedrijfsmatige waarde creëren voor alle belanghebbenden. Dat is de ambitie van MST Groep. We bereiken dit doel door het inzetten van Lean Engineering. Deze MST Groep eigen werkmethode optimaliseert elk detail van het productontwikkelproces.

MST Groep ontwerpt, valideert en produceert voor elk technisch probleem de beste oplossing en niets minder. Daar bovenop zijn we vakkundig in het beheren en begeleiden van complexe ontwikkelprojecten.

Missie

MST Groep kijkt verder dan enkel de vraag. We zijn altijd op zoek naar de achterliggende behoeften van onze opdrachtgevers en hun klanten. Aan de hand van deze behoeften definiëren wij de kwaliteit van een product of project. Pas als iedereen tevreden is zijn wij dat ook.

In onze veelzijdige werkplaats in Meliskerke maken we ideeën snel concreet. Tijdens elke fase van het productontwikkelproces testen we op een creatieve manier uw en onze eigen aannames. We gaan flexibel om met de waardevolle informatie over het ontwerp en eindproduct die deze prototyping levert. Dit zorgt ervoor dat MST Groep cruciale risico’s aan het einde van het project voorkomt.

We optimaliseren de samenwerking door de expertises van onze partners in kaart te brengen. Op deze manier kan ieder op het juiste moment de meeste waarde toevoegen aan een product of proces. Een open communicatie draagt bij aan deze samenwerking.

We zijn trots op het feit dat we onze opdrachtgevers aantoonbare meerwaarde bieden. En als Zeeuwen zijn we trots op een portfolio die nergens anders in Nederland voorkomt.