Snel - Flexibel - Vakkundig

Eigen werkplaats

MST Groep neemt de productie van uw voorgedefinieerde vraagstuk snel en flexibel over. Dit doen we in onze veelzijdige werkplaats in Meliskerke. Door onze brede productiekennis en mogelijkheden gaan we creatief met uw ontwerp aan slag.

Het productieproces

We controleren het ontwerp eerst op maakbaarheid. Bovendien denken we mee hoe we uw ontwerp kunnen verbeteren op basis van de functie. Deze inbreng leidt vaak tot vernieuwende inzichten. Na deze feedback en overleg zetten we het ontwerp om naar een 2D productietekening en verzamelen we het benodigde productiemateriaal. Het productieproces bestaat uit het snijden en kanten van het basismateriaal, lassen, nabewerking en een eindcontrole. De informatie die dit proces oplevert koppelen we terug naar de opdrachtgever.

Waardecreatie

MST Groep kijkt verder dan enkel de productie van uw vraagstuk. We denken mee aan het ontwerp en gaan hierbij de discussie aan. Zo besparen we onnodige tijd en kosten tijdens het productieproces en laten we het vraagstuk beter aansluiten binnen het eindproduct. Hiermee verhogen we de waarde van uw productievraagstuk.

'MST Groep kijkt verder dan enkel de productie van uw vraagstuk. We denken mee aan het ontwerp.'

Productietechnieken

Onze veelzijdige werkplaats in Meliskerke beschikt over de benodigde productiemachines en handmatige nabewerking. Deze zetten wij ook in voor het realiseren van prototypes.

  • Productiemachines: Abrasive Water Jet, Lintzaag bandzaag, Slijptol, Kantbank,  Plaatwals,  Profielwals, 3D printer, Kunststof Buigbank, Radiaalboor,  Kolomboor, Draaibank,  Vlakslijpmachine
  • Assemblage methoden: Lassen, Verlijmen, Smeden
  • Nabewerking: Slijptol
  • Nacontrole: 3D scanner