Ontwerp en Prototyping

Uw technische vraagstuk oplossen en tegelijkertijd maximale waarde toevoegen, dat is wat MST Groep doet. Tijdens elke fase van het productontwikkelproces halen we de essentiële informatie over het ontwerp naar boven door middel van rapid prototyping. 

Het eindproduct voldoet hierdoor aan alle technische en operationele verwachtingen terwijl u aantoonbaar tijd, inspanning en kosten bespaard. Bovendien haalt u de maximale waarde uit het product en proces. Een echte win-win situatie. 

Verkennen

Samen leggen we uw verwachtingen en de functiebehoefte van de eindgebruiker vast. Aan de hand hiervan doen we toegepast en fundamenteel onderzoek naar de mogelijkheden. Deze informatie combineren we in een heldere definitie van de projectvoorwaarden. Aan de hand hiervan starten we met het concept ontwerp.

Creatieve prototyping

Tijdens elke fase van het productontwikkelproces valideren we het ontwerp door middel van prototyping. Door onze brede kennis van productietechniek en onze veelzijdige werkplaats kunnen we het (deel)ontwerp snel en op creatieve manier valideren. 

Bij de validatie spelen u en de andere belanghebbenden een belangrijke rol. Tijdens elke fase wordt er beoordeelt of het (deel)product nog voldoet aan de verwachtingen. MST Groep is meegaand en voorbereid op verandering. De waardevolle informatie die de prototyping oplevert verwerken we flexibel in de definitie van het eindproduct en in het ontwerp. 

Onder de bezielende leiding van MST Groep toonden we met diverse testen aan dat de Battery Fire Cooler een extreem koelend vermogen heeft en uitermate geschikt is voor het blussen van alle elektrische voertuigen. De testresultaten waren buitengewoon indrukwekkend!
René Verboom, brandweerman en directeur ENERSAFE B.V.

Waardecreatie

MST Groep ontzorgt u in ontwerp en prototyping. Hierdoor kan uw organisatie zich focussen op de activiteiten waar u de meeste waarde uit haalt. Constante validatie biedt de zekerheid dat het eindproduct beschikt over de maximale waarde voor elke belanghebbende. Tenslotte levert testen op kleine schaal essentiële informatie in een vroeg stadium van het productontwikkelproces dit bespaart u aantoonbaar tijd, inspanning en kosten.