01
Who - What - How

Who we are

Wij zijn MST Groep: een jong, innovatief en ondernemend familiebedrijf uit het Zeeuwse Meliskerke.

Onze kernactiviteit

MST Groep is actief in de mobiele en stationaire machinebouw. Wij helpen uw ideeën snel en effectief te realiseren tot een concreet, gevalideerd en breed vermarktbaar product. We ondersteunen onze klanten op het gebied van:

  • Productontwikkeling
  • Prototyping
  • Productie
  • Validatie
  • Realisatie: productie en assemblage

Referenties

Een greep uit onze projecten:

  • Bagging unit: los- en opslagsysteem voor veevoer
  • AGV: automatisch geleide industriële truck
  • Traplift: persoonsvervoer in duingebied
Wij bouwen duurzame relaties op met onze klanten. Ons doel is om u volledig te ondersteunen, nu en in de toekomst.

Wij zijn uw strategisch partner

MST Groep hecht waarde aan strategisch partnerschap. Wij ondersteunen onze klanten niet alleen op het gebied van productontwikkeling, maar helpen ook de waarde van het product te verveelvoudigen. We denken breed met u mee en leveren, door onze strategische ondersteuning, een concrete bijdrage aan uw businessmodel. We bouwen duurzame relaties op met onze klanten. Dit doen we door coöperatief samen te werken. Ons doel is om u volledig te ondersteunen, nu en in de toekomst.

Onze kracht

Wij zijn creatief, flexibel, dynamisch en vernieuwend. Vanuit onze hoofdvestiging in Meliskerke en onze ondersteuningsvestiging in Roemenië volgen we de markt continu. We blijven onszelf ontwikkelen en proberen trends altijd voor te zijn. Denk hierbij aan technische innovaties, maar ook aan markttrends, zoals productization en servitizaton. Hier zien we de aandacht verschuiven van het opgeleverde product naar de toegevoegde waarde voor de eindklant. Wij stimuleren deze ontwikkelingen en herkennen wat nodig is om dit succesvol te doen. Wij leveren een actieve economische bijdrage, waardoor uw winstmodel aanzienlijk verbetert. Uiteraard nemen we u mee in alle ontwikkelingen. Of het nou om markttrends, technische trends of innovatieve ideeën in onze projectaanpak gaat.