MST Groep streeft naar het versnellen van de technische innovatie en creëert hierbij maximale product- en projectmatige waarde voor alle belanghebbenden van de productlifecycle. Deze ambitie realiseren we met behulp van onze werkmethode Lean Engineering.

Tijdens het ontwikkelproces brengen we creativiteit en realisme bij elkaar.  Daarnaast gaan we flexibel om met nieuwe informatie die tijdens het proces boven komt. We hechten waarde aan persoonlijke en bedrijfsmatige ontwikkeling. Daarom laten we werknemers en partners doen waar ze goed in zijn.

MST Groep is zelf ook constant in ontwikkeling:

2021-2022

  • MST Groep bood drie verschillende services aan binnen de mobiele- en stationaire machinebouw: Productie, Ontwerp & Prototyping en Project Ontwikkeling.
  • We introduceerden Lean Engineering als standaard werkmethode. Hiervoor kregen we een nominatie voor de Emergo innovatieprijs.  
  • We zetten onze productiekennis en vaardigheden strategisch in bij snelle en creatieve prototyping.
  • De strategische samenwerking met MST-APD in Roemenië verhoogde onze engineeringscapaciteit.

2023 – Toekomst

  • MST Groep optimaliseert complexe ontwikkelprojecten in de mobiele machinebouw. 
  • We zijn trots op de impact die we hebben op de snelheid van innovatie.
  • Vanuit onze hoofdvestiging in Meliskerke en vanuit verschillende andere vestigingen in Europa zijn we een mooie werkgever en maken we samen met onze collega’s en partners het verschil!

MST-APD

In Oradea, Roemenië, is onze exclusieve samenwerkingspartner MST-APD gevestigd. Onze Roemeense collega’s zijn een waardevolle aanvulling op het team in Meliskerke. Samen werken we in flexibele engineeringteams parallel aan de ontwikkeling van deeloplossingen. Bovendien biedt deze samenwerking de mogelijkheid om bedrijven met meerdere vestigingen, zowel nationaal als internationaal, op passende wijze te ondersteunen.