Project Ontwikkeling

MST Groep optimaliseert complexe ontwikkelprojecten en creëert daarbij waarde voor alle belanghebbenden. We bewijzen behoeften en verwachtingen en maken oplossingen tastbaar in elke fase met prototypes. We combineren onze competenties met de specialiteiten uit uw netwerk en zetten deze strategisch in om het beste eindresultaat te bereiken.

Opzoek naar de kern

Vanaf de start of gedurende het project haken we in als externe partij. Door middel van een statusonderzoek meten we de verwachtingen, behoeften, succesindicatoren en risico’s van de verschillende belanghebbenden. Daarnaast kijken we naar de inrichting van de samenwerking en onderzoeken de technische status van het product. Op basis van deze informatie nemen we weloverwogen beslissingen en creëren we een passende focus in de definitie van het eindproduct.

Iteratief ontwikkelen

Vervolgens voeren we de verschillende stappen van het ontwikkelproces parallel uit met behulp van onze werkmethode Lean Engineering. We verkleinen de ontwikkelcyclus door het vraagstuk te verdelen in deelproblemen. Diverse Scrumteams ontwikkelen een subsysteem aan de hand van hun eigen expertise. Hiernaast zijn we constant bezig met het bewijzen van oplossingen door middel van creatieve prototyping. Hierdoor blijven we lang flexibel in de definitie van het eindproduct

Welke waarde voegt MST Groep toe aan uw project?

MST Groep overweegt en vertegenwoordigt de belangen van elke stakeholder en blijft lang flexibel in de definitie van het eindproduct. Daarnaast zorgt constante prototyping ervoor dat het eindproduct beschikt over de gewenste kenmerken. Uw organisatie heeft de ruimte om zich te focussen op activiteiten die voor u het meest waardevol zijn, doordat wij de andere zorgen uit handen nemen. Bovendien beperkt onze manier van werken cruciale risico’s terwijl we maximale waarde toevoegen.

Benieuwd hoe we uw innovatieve project ondersteunen?
Neem gerust contact met ons op!