De uitdaging

MST Groep haakte in bij dit project nadat de demonstratiefase nieuwe uitdagingen onthulde. Het prototype duidde aan dat er ruimte was ontstaan tussen de verwachtingen van de opdrachtgever en de realisatie van het product. Het was aan MST Groep de taak om deze ruimte te dichten en tegelijkertijd te voldoen aan de zeer strenge veiligheidsvoorwaarden van de risicovolle gebruiksomgeving.

De competenties van MST Groep

  • Met behulp van Lean Engineering is er een grote winst behaald in de productontwikkeling. MST Groep heeft de belangen en verwachtingen van alle belanghebbenden afgewogen tegen de technische mogelijkheden binnen het project en de veiligheid. Hiermee heeft MST Groep een complex product vereenvoudigd en daarmee een acceptabele werkomvang gedefinieerd.
  • Door prototyping en testwerk hebben we aannames praktisch omgezet naar meetgegevens. De ontwikkeling is daarmee gebaseerd op feiten. Met de feedback uit de metingen hebben we diverse risico‚Äôs in kaart gebracht en de stakeholders overtuigd van de noodzakelijke oplossing.

Een optimaal eindproduct

Dit is wereldwijd een van de eerste autonoom rijdende machines gecertificeerd op level 3, geschikt voor privaat gebied met gemixt verkeer. MST Groep heeft de innovatie succesvol versneld en bijgedragen aan de oplevering.

Benieuwd hoe we uw project optimaliseren
Neem gerust contact met ons op!